Beoordeling
7.5
Inc vlucht?
Nee
Zwembad
Ja
Kindvriendelijk
Ja

Terme Catez

Meerdere data & prijzen beschikbaar!
Beoordeling
3/5
“Ultieme familievakantie, Geweldig waterpark 'SPLASH 10', Mooie appartementen, TIPI's in het indianendorp, Cottages in de piratenbaai, Met gratis WiFi”
Aangeboden door
Omschrijving Terme Catez
'Wow wat gaaf, in volle vaart van de 10 meter hoge super glijbaan van Terme Catez. Daarna door de 87 meter glijbaan met lichteffecten. Wat nu dan? Rustig dobberen in de lazy river en terug naar je tijdelijke huis. Paar boodschapjes halen bij de supermarkt en zelf koken in je bungalow. Of uit eten bij één van de restaurants en overnachten in de Tipi of Cottage. Het gemak van een hotel is ook fijn, helemaal als je alleen met je partner bent. De rust van de hotel wellness na een werkweek in Nederland is dan zo ‘breathtaking’. Eén ding is zeker, als je weer thuis bent wil je niets liever dan weer terug. Dit was namelijk een vakantie om nooit te vergeten.
Populaire vakantiebestemmingen in Europa
Ontdek de magie van Europa met onze selectie van populaire bestemmingen die je hart sneller zullen doen kloppen. Of je nu droomt van zonnige stranden, adembenemende berglandschappen, bruisende steden of avontuurlijke autotrips, bij Voordeliglekkerweg.nl hebben we voor elk wat wils. Onze zorgvuldig gekozen accommodaties bieden je de perfecte uitvalsbasis om Europa te verkennen.
9.2
Wenen
»
Wenen
8.5
Costa Verde
»
Porto
7
Engeland
»
Londen
7
Istanbul
»
Istanbul
8.3
Klein Polen
»
Krakau
7
Schotland
»
Edinburgh