Rixos Tersane Istanbul
Beoordeling
7.5
Inc vlucht?
Ja
Zwembad
Ja
Kindvriendelijk
Nee

Rixos Tersane Istanbul

Meerdere data & prijzen beschikbaar!
Beoordeling
3/5
“Spinternieuw hotel, Aan de Gouden Hoorn, Bezoek de Blauwe Moskee, Duik in het buitenzwembad, Uitgebreid ontbijt, Ruime en moderne kamers & inclusief transfers.”
Aangeboden door
Omschrijving Rixos Tersane Istanbul
Dit gloednieuwe hotel ligt aan de Gouden Hoorn waardoor je een prachtig uitzicht hebt over het water. Na het ontbijt ga je op pad om de stad te verkennen. Wandel naar alle highlights en geniet onderweg van alles wat je tegenkomt. Bezoek de moskee en kathedraal in het historische centrum van de stad. Terug bij je hotel neem je nog een duik in het zwembad en laat je je verrassen door de kok van het hotel. Je kamer is ruim en modern en een heerlijk rustpunt aan het einde van de dag.
Populaire vakantiebestemmingen in Europa
Ontdek de magie van Europa met onze selectie van populaire bestemmingen die je hart sneller zullen doen kloppen. Of je nu droomt van zonnige stranden, adembenemende berglandschappen, bruisende steden of avontuurlijke autotrips, bij Voordeliglekkerweg.nl hebben we voor elk wat wils. Onze zorgvuldig gekozen accommodaties bieden je de perfecte uitvalsbasis om Europa te verkennen.
9.2
Wenen
»
Wenen
8.5
Costa Verde
»
Porto
7
Engeland
»
Londen
7
Istanbul
»
Istanbul
8.3
Klein Polen
»
Krakau
7
Schotland
»
Edinburgh