Rixos Premium Gocek
Beoordeling
9.4
Inc vlucht?
Ja
Zwembad
Ja
Kindvriendelijk
Nee

Rixos Premium Gocek

Meerdere data & prijzen beschikbaar!
Beoordeling
3/5
“Adult friendly, Dompel je onder in luxe, Geniet op strand van Secret Bay, Voel de pure romantiek, Een culinair feest op je bord, Compleet fit & wellness programma & inclusief transfers.”
Aangeboden door
Omschrijving Rixos Premium Gocek
Rixos Premium Gocek is in één woord wow! Je valt in verbazing van de meer dan comfortabele kamers, de keuze aan restaurants, de service en het culiniare genot dat op je bord verschijnt. In de Bistro kan je zelfs 24 uur terecht voor de lekkere trek. Luxe lijkt bij Rixos Premium Gocek te zijn uitgevonden. En de romantiek bloeit op als je samen van je vakantie geniet. Geniet bij het zwembad of pak de unieke boot transfer naar de andere kant van het hotel. Hier ligt het in het groen omgeven parelwitte strand van Secret Bay. Wil je nog meer rust? Dan lig je lekker te luieren op een privé pavillion op het strand van Secret Bay.

Faciliteiten

Populaire vakantiebestemmingen in Europa
Ontdek de magie van Europa met onze selectie van populaire bestemmingen die je hart sneller zullen doen kloppen. Of je nu droomt van zonnige stranden, adembenemende berglandschappen, bruisende steden of avontuurlijke autotrips, bij Voordeliglekkerweg.nl hebben we voor elk wat wils. Onze zorgvuldig gekozen accommodaties bieden je de perfecte uitvalsbasis om Europa te verkennen.
9.2
Wenen
»
Wenen
8.5
Costa Verde
»
Porto
7
Engeland
»
Londen
7
Istanbul
»
Istanbul
8.3
Klein Polen
»
Krakau
7
Schotland
»
Edinburgh