Beoordeling
8.5
Inc vlucht?
Ja
Zwembad
Nee
Kindvriendelijk
Nee

Plaka Beach

Meerdere data & prijzen beschikbaar!
Beoordeling
3/5
“Het strand voor de deur, Met z'n tweeën of het hele gezin, Lekker kleinschalig, Intieme Griekse gezelligheid, Uitstekende Griekse taverna, Zon voor een zacht prijsje & inclusief transfers.”
Aangeboden door
Omschrijving Plaka Beach
Plaka Beach, een kleinschalig hotel op een grootse locatie. Waar anders loop je zo het appartement uit en ben je binnen twee tellen op het strand? En dan niet zomaar een strand, maar één van de mooiste van heel Zakynthos. Onder de rieten parasols is het leven goed op het strand van Agios Nikolaos. Het restaurant van het hotel bevindt zich naast het strand, dus na de lunch rol je zo je bedje weer op. Of toch die verfrissende duik in het warme blauwe water, even heerlijk ronddobberen en de zon doet de rest.
Populaire vakantiebestemmingen in Europa
Ontdek de magie van Europa met onze selectie van populaire bestemmingen die je hart sneller zullen doen kloppen. Of je nu droomt van zonnige stranden, adembenemende berglandschappen, bruisende steden of avontuurlijke autotrips, bij Voordeliglekkerweg.nl hebben we voor elk wat wils. Onze zorgvuldig gekozen accommodaties bieden je de perfecte uitvalsbasis om Europa te verkennen.
9.2
Wenen
»
Wenen
8.5
Costa Verde
»
Porto
7
Engeland
»
Londen
7
Istanbul
»
Istanbul
8.3
Klein Polen
»
Krakau
7
Schotland
»
Edinburgh