Golden Sands Creek
Meer informatie & boeken!
Beoordeling
7.5
Inc vlucht?
Ja
Zwembad
Ja
Kindvriendelijk
Nee

Golden Sands Creek

Meerdere data & prijzen beschikbaar!
Beoordeling
3/5
“Elegant hotel aan de Dubai Creek, Prachtige kamers, Uitzicht op de skyline of rivier, Zwembad met uitzicht op de stad, Haal wat lekkers bij Frenchie Café, Ontbijt, halfpension of volpension & inclusief transfers.”
Aangeboden door
Omschrijving Golden Sands Creek
Elegant is het woord dat dit hotel het beste omschrijft. De inrichting is luxe en de prachtige kamers zijn ruim. Je slaapt er heerlijk in je grote bed en je wordt wakker met uitzicht op de stad of op de rivier. Ontdek overdag de magische stad en kom daarna weer tot rust in het hotel. Trek een paar baantjes in het zwembad op het dak met uitzicht op de skyline van Dubai. Ga daarna een hapje eten in een van de twee restaurants. 's Avonds geniet je voor het slaapkamerraam van de twinkelende lichtjes om je heen. Slaap lekker!

Faciliteiten

Populaire vakantiebestemmingen in Europa
Ontdek de magie van Europa met onze selectie van populaire bestemmingen die je hart sneller zullen doen kloppen. Of je nu droomt van zonnige stranden, adembenemende berglandschappen, bruisende steden of avontuurlijke autotrips, bij Voordeliglekkerweg.nl hebben we voor elk wat wils. Onze zorgvuldig gekozen accommodaties bieden je de perfecte uitvalsbasis om Europa te verkennen.
8.4
Mallorca
»
Cala d'Or
8.5
Andalusië
»
Torremolinos
7
Thiès
»
Saly
9.2
Thiès
»
Saly
8.9
Andalusië
»
Novo Sancti Petri
7.1
Turkse Rivièra
»
Alanya