EuroParcs Biggesee
Meer informatie & boeken!
Beoordeling
7.5
Inc vlucht?
Nee
Zwembad
Nee
Kindvriendelijk
Nee

EuroParcs Biggesee

Meerdere data & prijzen beschikbaar!
Beoordeling
3/5
“Midden in natuurpark Ebbegebirgte, Verblijven in een trekkershut, Uitzicht over de Biggesee, Tal aan wateractviteiten, Wandelen of fietsen door de natuur, Ontdek de steden in de omgeving”
Aangeboden door
Omschrijving EuroParcs Biggesee
Dit vakantiepark ligt midden in het natuurpark Ebbegebirgte aan de mooiste baai van de Biggesee. Verblijf in een trekkershut met een prachtig uitzicht over het meer. Wandel of fiets door het natuurpark of ga het water op. Naast de groene omgeving zijn hier genoeg andere bezienswaardigheden. Bezoek de hanzestad Attendorn of ontdek Burg Schnellenberg en reis terug naar de middeleeuwen. Tijdens je vakantie in Europarcs Biggesee ga je je niet vervelen.

Faciliteiten

Populaire vakantiebestemmingen in Europa
Ontdek de magie van Europa met onze selectie van populaire bestemmingen die je hart sneller zullen doen kloppen. Of je nu droomt van zonnige stranden, adembenemende berglandschappen, bruisende steden of avontuurlijke autotrips, bij Voordeliglekkerweg.nl hebben we voor elk wat wils. Onze zorgvuldig gekozen accommodaties bieden je de perfecte uitvalsbasis om Europa te verkennen.
8.4
Mallorca
»
Cala d'Or
8.5
Andalusië
»
Torremolinos
7
Thiès
»
Saly
9.2
Thiès
»
Saly
8.9
Andalusië
»
Novo Sancti Petri
7.1
Turkse Rivièra
»
Alanya