Camping Village Il Poggetto
Beoordeling
7.5
Inc vlucht?
Nee
Zwembad
Ja
Kindvriendelijk
Ja

Camping Village Il Poggetto

Meerdere data & prijzen beschikbaar!
Beoordeling
3/5
“Kleinschalige camping, Uitzicht op het Chianti landschap, Ravotten in het zwembad, Neem de bus naar Florence, Fiets over de stadsmuur in Lucca, 's Avonds naar de minidisco”
Aangeboden door
Omschrijving Camping Village Il Poggetto
Verblijf je op deze camping dan zit je echt in het hart van de regio. Op maar 15 kilometer van één van de beroemdste kunststeden ter wereld. Waar je ook bent op deze terrassencamping, je hebt overal een weids uitzicht over het landschap. In de omgeving vind je veel karakteristieke steden en dorpen. En als je er weer eens een dag op uit bent geweest, dan neem je een verfrissende duik in het zwembad. Daarna genieten van een typisch Italiaanse maaltijd in het restaurant waar het altijd druk is. Een dag op de camping blijven is trouwens ook geen straf. Het animatieteam organiseert van alles. Terwijl de kleinsten in de speeltuin zitten vermaken de pubers zich met tafeltennissen en volleyballen. En daarna ontmoet iedereen elkaar weer bij het zwembad. Kom je ook?

Faciliteiten

Populaire vakantiebestemmingen in Europa
Ontdek de magie van Europa met onze selectie van populaire bestemmingen die je hart sneller zullen doen kloppen. Of je nu droomt van zonnige stranden, adembenemende berglandschappen, bruisende steden of avontuurlijke autotrips, bij Voordeliglekkerweg.nl hebben we voor elk wat wils. Onze zorgvuldig gekozen accommodaties bieden je de perfecte uitvalsbasis om Europa te verkennen.
9.2
Wenen
»
Wenen
8.5
Costa Verde
»
Porto
7
Engeland
»
Londen
7
Istanbul
»
Istanbul
8.3
Klein Polen
»
Krakau
7
Schotland
»
Edinburgh