Apollonion Asterias Resort & Spa
Meer informatie & boeken!
Beoordeling
8.3
Inc vlucht?
Ja
Zwembad
Ja
Kindvriendelijk
Ja

Apollonion Asterias Resort & Spa

Meerdere data & prijzen beschikbaar!
Beoordeling
3/5
“Liefhebbers van luxe opgelet, Baantjes trekken in groot zwembad, Helemaal zen in de spa, Slapen in moderne kamers, Ravotten in de speeltuin, Erkend met eco-label & inclusief transfers.”
Aangeboden door
Omschrijving Apollonion Asterias Resort & Spa
Als je ultieme luxe en perfecte service van de hoogste kwaliteit wil, dan kies je voor dit hotel. Dit is het beste van het beste. De service is uitmuntend. De eigenaren hebben dit hotel met veel zorg voor stijl en service gebouwd en zorgen ervoor dat het tijdens de vakantie aan niets ontbreekt. In het Griekse restaurant is het smullen van de specialiteiten van de chef, bij mooi weer is er een openluchtbioscoop en voor de kleinste gasten is er een Splash Park. Op loopafstand van het hotel vind je het bekende Xi Beach met haar kenmerkende rode zand. Hier is voor iedereen wat wils!

Faciliteiten

Populaire vakantiebestemmingen in Europa
Ontdek de magie van Europa met onze selectie van populaire bestemmingen die je hart sneller zullen doen kloppen. Of je nu droomt van zonnige stranden, adembenemende berglandschappen, bruisende steden of avontuurlijke autotrips, bij Voordeliglekkerweg.nl hebben we voor elk wat wils. Onze zorgvuldig gekozen accommodaties bieden je de perfecte uitvalsbasis om Europa te verkennen.
8.4
Mallorca
»
Cala d'Or
8.5
Andalusië
»
Torremolinos
7
Thiès
»
Saly
9.2
Thiès
»
Saly
8.9
Andalusië
»
Novo Sancti Petri
7.1
Turkse Rivièra
»
Alanya