8-daagse rondreis Romantisch Zuid-Engeland
Beoordeling
7.5
Inc vlucht?
Ja
Zwembad
Nee
Kindvriendelijk
Nee

8-daagse rondreis Romantisch Zuid-Engeland

Meerdere data & prijzen beschikbaar!
Beoordeling
3/5
“Groepsrondreis, NL-sprekende reisleiding, Charmante dorpjes, ruige kusten, Ontdek het mythische Stonehenge, Ontdek Isle of Wight, In de voetsporen van King Arthur & inclusief transfers.”
Aangeboden door
Omschrijving 8-daagse rondreis Romantisch Zuid-Engeland
Het zuiden van Engeland maakt alle romantische clichés waar. Cornwall, waar bungalows in smalle straatjes uitkijken op witte stranden. En Devon, groener dan groen. De legendes van koning Arthur en Tristan & Isolde komen tot leven in de kastelen die op ruige kliffen boven de woeste oceaan balanceren. Het in mystiek gehulde Stonehenge is zonder twijfel Engelands meest iconische archeologische vondst. En wat te denken van de Romeinse badhuizen van Bath, unieke herinneringen aan lang vervlogen tijden.

Faciliteiten

Populaire vakantiebestemmingen in Europa
Ontdek de magie van Europa met onze selectie van populaire bestemmingen die je hart sneller zullen doen kloppen. Of je nu droomt van zonnige stranden, adembenemende berglandschappen, bruisende steden of avontuurlijke autotrips, bij Voordeliglekkerweg.nl hebben we voor elk wat wils. Onze zorgvuldig gekozen accommodaties bieden je de perfecte uitvalsbasis om Europa te verkennen.
6.7
Lycische Kust
»
Marmaris
8.8
Algarve
»
Cabanas
7.7
Lycische Kust
»
Ölüdeniz
8.9
Ibiza
»
San Antonio
7
Tenerife
»
Playa de Las Americas
BAL
9.3
Costa Blanca
»
Calpe