8 daagse fietsreis Berlijn en Potsdam
Beoordeling
9
Inc vlucht?
Nee
Zwembad
Nee
Kindvriendelijk
Nee

8 daagse fietsreis Berlijn en Potsdam

Meerdere data & prijzen beschikbaar!
Beoordeling
3/5
“Individuele fietsvakantie, Wat een steden !, Berlijn en Potsdam, veel te doen, Bezoek het Brandenburger Tor, Het paleis van Sanssouci, Citytrip en fietsvakantie in 1”
Aangeboden door
Omschrijving 8 daagse fietsreis Berlijn en Potsdam
In alle grote Europese steden is de fiets als gemakkelijk en milieuvriendelijk vervoermiddel in opgang. Zeker in Berlijn en omgeving waar de fietser al langer tot het straatbeeld behoort en waar een netwerk van fietspaden en andere voorzieningen ervoor zorgen dat fietsen ook op een veilige manier kan gebeuren. Vandaar dat we Berlijn en Potsdam opnemen in ons fietsprogramma. Dit wordt een reis om nooit te vergeten, een mix van culturele hoogtepunten en van natuurschoon. Het landschap van de regio Berlijn is mooi en de stad zelf heeft schitterende parken, ideaal om te fietsen. Meer dan twintig jaar na de val van de Muur reizen we naar de fietsvriendelijke metropool, naar het kloppend hart van Europa.

Faciliteiten

Populaire vakantiebestemmingen in Europa
Ontdek de magie van Europa met onze selectie van populaire bestemmingen die je hart sneller zullen doen kloppen. Of je nu droomt van zonnige stranden, adembenemende berglandschappen, bruisende steden of avontuurlijke autotrips, bij Voordeliglekkerweg.nl hebben we voor elk wat wils. Onze zorgvuldig gekozen accommodaties bieden je de perfecte uitvalsbasis om Europa te verkennen.
7
Salzburgerland
»
Bramberg
7
Arlberg
»
St Anton am Arlberg
9.1
Tirol
»
Westendorf
6.4
Salzburgerland
»
Bruck an der Grossglocknerstrasse
9.5
Tirol
»
Gerlos
9
Salzburgerland
»
Krimml