15-daagse rondreis Zuid-Italië & Sicilië
Beoordeling
6.3
Inc vlucht?
Ja
Zwembad
Nee
Kindvriendelijk
Nee

15-daagse rondreis Zuid-Italië & Sicilië

Meerdere data & prijzen beschikbaar!
Beoordeling
3/5
“Groepsreis, NL-sprekende reisleiding, Pompeï, Alberobello en Napels, Panoramatour Amalfikust, Kathedraal van Palermo, Agrigento Tempels & inclusief transfers.”
Aangeboden door
Omschrijving 15-daagse rondreis Zuid-Italië & Sicilië
In de hak en de punt van de Italiaanse laars liggen schitterende regio's op ons te wachten. En wat te denken van Sicilië. De oude Grieken wisten het al in het uiterste zuiden van Italië is het goed toeven. Vanuit het Griekse moederland werden hier talloze kolonies gesticht, die in de loop der eeuwen uitgroeiden tot indrukwekkende steden waarvan nu de overblijfselen te bewonderen zijn. Maar dit uiterste zuiden van het heerlijke Italië biedt nog zóveel meer. We varen naar Sicilië waar de Etna als een reus over het achterland waakt. Met recht kun je spreken van een ‘viaggio particolare’.

Faciliteiten

Populaire vakantiebestemmingen in Europa
Ontdek de magie van Europa met onze selectie van populaire bestemmingen die je hart sneller zullen doen kloppen. Of je nu droomt van zonnige stranden, adembenemende berglandschappen, bruisende steden of avontuurlijke autotrips, bij Voordeliglekkerweg.nl hebben we voor elk wat wils. Onze zorgvuldig gekozen accommodaties bieden je de perfecte uitvalsbasis om Europa te verkennen.
9.2
Wenen
»
Wenen
8.5
Costa Verde
»
Porto
7
Engeland
»
Londen
7
Istanbul
»
Istanbul
8.3
Klein Polen
»
Krakau
7
Schotland
»
Edinburgh