15 daagse fly drive Het ritme van Ierland
Beoordeling
7.5
Inc vlucht?
Ja
Zwembad
Nee
Kindvriendelijk
Nee

15 daagse fly drive Het ritme van Ierland

Meerdere data & prijzen beschikbaar!
Beoordeling
3/5
“Huurauto en overnachtingen, Álle hoogtepunten van Ierland, In rustig tempo op verkenning, Overweldigende natuur en steden, Drink een Guinness in Ierse pub, Met Dublin, Galway en Cork & inclusief transfers.”
Aangeboden door
Omschrijving 15 daagse fly drive Het ritme van Ierland
Ierland toont je tijdens deze veelzijdige fly drive al haar hoogtepunten. En dat zijn er heel wat. Leer meer over de moeilijke jaren van Belfast en wandel over de oude stadsmuren van Derry. En natuurlijk komt ook de natuur volop aan bod… de rotsformaties van de Giant’s Causeway, de kliffen van Slieve League, Connemara, de Burren en de Ring of Kerry. Onderweg ontmoet je de vriendelijke bevolking en hoor je verhalen over de roerige geschiedenis. Nagenieten doe je in Dublin, misschien wel onder het genot van een stevige, donker bruine Guinness in een van de gezellige pubs!

Faciliteiten

Populaire vakantiebestemmingen in Europa
Ontdek de magie van Europa met onze selectie van populaire bestemmingen die je hart sneller zullen doen kloppen. Of je nu droomt van zonnige stranden, adembenemende berglandschappen, bruisende steden of avontuurlijke autotrips, bij Voordeliglekkerweg.nl hebben we voor elk wat wils. Onze zorgvuldig gekozen accommodaties bieden je de perfecte uitvalsbasis om Europa te verkennen.
6.9
Engeland
»
Londen
9
Costa del Azahar
»
Valencia
9.4
Andalusië
»
Malaga
7
Andalusië
»
Malaga
8.8
Costa Verde
»
Porto
9.2
Andalusië
»
Sevilla