15 daagse fly drive Het andere Griekenland
Beoordeling
7
Inc vlucht?
Ja
Zwembad
Nee
Kindvriendelijk
Nee

15 daagse fly drive Het andere Griekenland

Meerdere data & prijzen beschikbaar!
Beoordeling
3/5
“Huurauto en overnachtingen, Inclusief ontbijt, Ontdek steden, natuur en cultuur, Verrassende route met o.a. Pella, Bezoek de Meteorenkloosters, Met de bekende Vikoskloof & inclusief transfers.”
Aangeboden door
Omschrijving 15 daagse fly drive Het andere Griekenland
Een onderdompeling in de geschiedenis, cultuur én natuur in het ‘andere’ Griekenland. Van Thessaloniki, de tweede stad van Griekenland tot de hooggelegen Meteora kloosters in Kalambaka, die zorgen voor een magisch uitzicht. Vergeet ook zeker niet een kijkje te nemen bij het grootste antieke theater van Griekenland, in heiligdom Dodoni. Een interessant bezoek aan het Nekromanteio van de Acherion, ofwel het dodenorakel, mag natuurlijk niet aan je reis ontbreken. Via een doolhof naar de ‘onderwereld’ om zo in contact te komen met zielen van overledenen. Je kijkt je ogen uit bij de indrukwekkende watervallen van Edessa. Laat alles even lekker op je inwerken op het strand waar je lekker nageniet.

Faciliteiten

Populaire vakantiebestemmingen in Europa
Ontdek de magie van Europa met onze selectie van populaire bestemmingen die je hart sneller zullen doen kloppen. Of je nu droomt van zonnige stranden, adembenemende berglandschappen, bruisende steden of avontuurlijke autotrips, bij Voordeliglekkerweg.nl hebben we voor elk wat wils. Onze zorgvuldig gekozen accommodaties bieden je de perfecte uitvalsbasis om Europa te verkennen.
9.2
Wenen
»
Wenen
8.5
Costa Verde
»
Porto
7
Engeland
»
Londen
7
Istanbul
»
Istanbul
8.3
Klein Polen
»
Krakau
7
Schotland
»
Edinburgh